zondag 4 november 2012

Dagje KreaDoe

Allereerst wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor alle felicitaties! Jullie hebben mij een echt verjaardagsgevoel gegeven.
Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar mijn KreaDoe-belevenissen ;-)

Ik heb een geweldig leuke dag gehad!
Samen met mijn schoonzus zijn we met de trein naar Utrecht gegaan en buiten het station kwam ik als eerste Leonie tegen met haar moeder, ik had Leonie herkend aan haar tas. Het was heel leuk haar even te spreken en de enorme zak met mutsjes voor Innocent te bewonderen, wat had ze er veel gemaakt samen met haar moeder!
Klokslag 10.00uur stonden we op de beursvloer en zijn we gaan struinen langs de stands. In de middag trof ik mijn blogvriendin Jacqueline, met haar 2 jongste dochters en haar oudste dochter; zo leuk om haar meiden ook eens te zien! Jacqueline had ik al eerder ontmoet op de bloggerdag begin dit jaar en we hebben veel contact via de mail. Zij had een prachtig cadeautje voor mij gemaakt:
Zo ontzettend mooi en liefdevol gemaakt! Nogmaals dankjewel Jacqueline! Ik vond het ook weer erg leuk om je in het echt te spreken.
Ook kwam ik Jeanet tegen, waarvan ik één van de toegangskaartjes had gekregen; nu kon ik haar een hand geven en even een praatje met haar maken, ook al zo'n hartelijk mens!

Van mijn broer en schoonzus moest ik ter plekke mijn verjaardagscadeautje uitzoeken; dat heb ik met genoegen gedaan bij de Echtstudio:
Hierbij hoort een haaknaald 1,5 en daar ik die nog niet had van Clover, heb ik die er maar meteen bij gekocht (maar vergeten op de foto te zetten). Ik zal dus toch wel weer gaan priegelen :-)
Verder heb ik mijn best gedaan om nog overig verjaardagsgeld een aangename bestemming te geven:
Bedeltjes (uitzoeken € 0,25 per zakje!), glitterpapier voor bijvoorbeeld kerstkaarten (gelukkig is alleen de verpakking gekreukeld, hoor), een embossingmal voor de stansmachine met muzieknootjes en een rustgevend kleurboek voor volwassenen (mocht ik een keer tijd over hebben :p). De Hobby Handig mocht je gratis meenemen.
En:
Snijmallen voor de stansmachine!
Ik kan mijn tijd voorlopig dus weer goed besteden, ik heb mijn best gedaan, boven verwachting.
We hebben een heerlijke dag gehad, ondanks dat mijn schoonzus zich niet zo lekker voelde, en ik denk dat ik maar vaker mijn verjaardag op deze manier ga vieren! Ik geniet nog na.

Voor diegenen die vandaag nog gaan: veel plezier!
En voor iedereen: een heel fijne zondag toegewenst!

35 opmerkingen:

Dirkje Spreeuw zei

Bof jij even dat je verjaardag en de CreaDoe samenvallen! Je bent heerlijk verwend, zo te zien. Dat granny square knipje is echt super leuk!
Geniet nog maar lekker na van je dagje en van je aankopen.
Groetjes,
Paula

Anoniem zei

over ca een half uur vertrekken wij ha ha
wat heb je prachtige spullen gekocht meis heerlijk om zo wat uit te mogen kiezen voor je verjaardag en natuurlijk ook je verjaardags geld ha ha en wat leuk dat je bekende tegenkwam...en mee hebt gepraat♥ wat een prachtig (ZWIJMEL) kado heb je nog gekregen die portemonne

lieve groet en geniet nog lekker even na......jenneke

Anoniem zei

heeuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh ik zie nog mijn oude give away te staan die is verlopen nu meis er staat wel weer een nieuwe hihi....met echte kunst of course ha ha

Anoniem zei

en mijn laatste blog staat een ♥ van een beertej als give away

Franciens Haakwerk zei

Wat een leuke cadeaus heb je gehad! Je voelde je vast als een kind in de snoepwinkel, daar in de stand van Echtstudio, leuk he? En een super portemonneetje zeg.

Unknown zei

Oh wat een leuke buit zeg! Ik zou van gekkigheid niet meer weten wat ik als eerste zou moeten gaan doen ;)

Groetjes, Saskia

Angélique zei

Ik laat de give aways altijd expres even langer staan, omdat het bedoeld is om een blog in de picture te zetten en niet zo zeer omdat ik persé wil winnen. Soms staan er ook give aways waar ik zelf niet aan mee doe, maar de lijst mag niet te lang worden, anders kijkt niemand er meer naar ;-)

Angélique zei

Jij niet alleen, hahaha

Anabel Luna zei

Happy Sunday !....this granny purse is so cute ,love it ,Angelique.....cute , great idea.:0)

Monique van den Berg zei

Jij bent weer lekker verwend. Fijn dat het zo een gezellige dag is geworden.
Geniet van je cadeautjes en ik kijk al weer uit naar je nieuwe creaties.

Groetjes, Monique

Tinie zei

Leuk he, naar de Kreadoe. Ik zie dat jij ook goed geslaagd bent. Je er wordt toch helemaal blij van. Nog een fijne zondag, groetjes Tinie

Moos zei

Een heerlijk dagje, prachtig kadootje van een lieve blogvriendin, je verjaardagsgeld heel goed besteed en leuke en lieve ontmoetingen. Wat wil je nog meer meis!!!!!

Leuk dat katoen en haaknaald 1,5 ..... dat wordt wel priegelen zeg!!!! Ben benieuwd!!!!!!!
Owww en dat "kleurboek" geweldig zeg!!!!!!
Volgens mij echt heel rustgevend om te doen!

Lekker nagenieten nu!!!!!!

Linda zei

Wat een topverjaardag zeg, superleuk geslaagd en mede-bloggers ontmoet wat leuk lijkt me dat!!En wat lief dat knutsel-mam zo'n mooi kadootje voor je heeft gemaakt, geniet nog maar lekker na,liefs Linda.

Gonny zei

Dat klinkt gezellig en wat een leuke spullen heb je gekocht.
Veel plezier ervan.

Groetjes, Gonny

Jacomijn zei

Een fijne dag en goed geslaagd, zie ik !!! Leuk !! Ben heel benieuwd wat je met haaknaald 1,5 en die mooie katoen gaat maken !!! :o)!!!

Tineke zei

Wat een leuke spulletjes heb je gekocht op de Kreadoe, voorlopig hoef je je niet te vervelen.
Schattig beursje heeft Jaqueline voor je gemaakt.

Frederika zei

Je hebt leuke aankopen gedaan zeg. Dat is toch het leuek van verjaardagsgeld. Helemaal uitgeven aan dingen voor jezelf-

by Ieke zei

Geloof dat je je wel vermaakt hebt:-)

Je hebt heerlijke cadeautjes uitgekozen. Dat voorspelt weer heel veel hobbyplezier!

Michelle zei

Alsnog van harte gefeliciteerd! Je hebt prachtige cadeau gekregen en ook bij de KreaDoe heb je leuke dingen uitgezocht zeg! Dat kleurboek ( soort mandala's toch?) lijkt mij ook heerlijk rustgevend.

Fijne avond nog

Jantine zei

Leuke dingetjes heb je gekocht en wat een mooi portemonneetje heb je gekregen! Klinkt echt als een gezellig dagje!

Atelier Valerie zei

Jij hebt alvast leuke ideeën opgedaan op de beurs!
Nog een fijne verjaardag, wel een beetje laat hé!
Je geldbeugeltje is echt een mooi een cadeautje.
Nog een fijne zondagavond,
groetjes Valerie ♥

mingle-mangle zei

Wat leuk dat je naar de kreadoe beurs bent geweest. nog gefeliciteerd. je heb ook leuke cadeautjes gekregen. Veel plezier met het gepriegel
groetje mingle-mangle

Betsy zei

Leuk om al die enthousiaste verslagen te lezen over de Kreadoe. Geweldig om daar ook nog allemaal medebloggers tegen te komen!
Veel plezier met je nieuwe aankopen. Daar gaan we de komende tijd vast meer van zien ;)

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

Maddy zei

Nou jij hebt genoten zo te lezen en te zien...wat een geweldige buit zeg..heerlijk!! Je portemonneetje is ook schattig zeg, een heel lief kadootje...maar je tasje was toch te klein zeker, zoals ik had voorspeld?..hahaha! Ik las dat je m'n naam tegenkwam op de beurs, was ik er stiekum toch nog een beetje bij:-) Grtzz..maddy

Hobbyrita zei

Jij hebt echt wel genoten van de beurs! Fijn dat je daar nog bloggers tegenkomt, dan leer je ze echt kennen :) Volgende keer spreken we af! Je portemonneetje is supermooi en de rest dat je kocht zou ik ook wel kunnen gebruiken ;).
Lieve groetjes, rita

Andina zei

Had je aan 1 dag wel genoeg om alles te zien op de beurs? Ik ben ooit eens geweest met zo'n busreis. Heel gezellig, een groot kippenhok ;-) en op de terugweg lekker bijkomen en nagenieten van je buit. Wat een mooie kleurtjes katoen heb je gekocht zeg. Ga je daar mini amigurumi's mee maken?
Dat portemoneetje is super!

Miss Creatuurtje zei

Je enthousiasme is duidelijk te lezen in je blogberichtje! Wat fijn dat je je verjaardag zo hebt kunnen vieren, vind ik geweldig! Toffe aankopen heb je gedaan, daar gaan weer veel mooie spulletjes van komen :-)

mums zei

Leuk om te lezen hoe je hebt genoten! Echt mooie spullen heb je gekocht, kun je weer heerlijk aan de slag... we wachten je blogberichtjes af ;)

lief handwerk zei

Volgend jaar wil ik ook naar de kreadoe. Ik lees allemaal enthousiaste berichtjes. En wat heb je mooie spulletjes gekocht zeg. Je kan weer lekker vooruit. Dank je wel voor je lieve berichtjes op mijn blog. Enne...........voor een pop ben je toch nooit te oud:-)?
Lieve groetjes, Ieke

Jacqueline zei

Wat een mooie (en véél) snijmallen!! Leuke aankopen hoor!! Mijn ma is heeeeel blij met de leuke vogeltjes-hanger, die je voor haar hebt gemaakt!! Onze blogs lijken wel doorelkaar :) Ik laat jouw werkje zien én jij die van mij :) Het was echt leuk, elkaar weer te zien hé.. misschien wéér eens op een bloggerdag?
Groetjes Jacqueline

Jeanine zei

Wat een topdag heb jij gehad... Leuk toch... En nu vlug aan de slag met je nieuwe spullen... We zijn benieuwt hoor...

Groetjes,
Jeanine

broertje zei

tis je gegund!

Bijdehand zei

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Het kan zomaar zijn dat we elkaar tegengekomen zijn.. En toevallig hebben we dezelfde embossing folder gekocht :) Succes met je nieuwe katoen & andere spulletjes!

Anniegurumi zei

Wat een super leuke dingen!

Lindevrouwsweb zei

zo te lezen heb jij je ook kostelijk vermaakt op de Kreadoe. Heerlijk dat je met je verjaardagsgeld zulke leuke. aankopen kon doen! Leuk hoor! groetjes Joke