zaterdag 19 november 2016

Brutaal

Ik weet het, het is mijn eigen schuld.
Het is alom bekend en toch denken dat het wel mee zal vallen.
Wat is er aan de hand? zullen jullie denken... Nou, ik heb een wasbeer in huis gehaald!
O, zeker, hij ziet er heel schattig en lief uit, maar ik kom ogen en oren tekort! Kijk maar:

Dit trof ik eergisteren aan toen ik van mijn werk kwam. Nou ja zeg! Als je goed kijkt zie je dat hij zich wel een beetje betrapt voelt, hopelijk was dat genoeg om het in het vervolg uit zijn hoofd te laten.

Gisteren was ik even de was boven aan het doen, en......:

Ik was maar net op tijd beneden, anders had meneer zijn tandjes gezet in deze overheerlijke pompoen, grrrrr.....

En vanmorgen:
Zat hij al zelf zijn ontbijtje uit te zoeken!
Potverdorie!

O ja, hij kan ook heel lief zijn hoor, hij is een echte knuffelaar en wil ook best wel "normaal" op de foto:
Toch een leuke vent, nietwaar? ;-)
Desalniettemin zal het jullie niet verbazen dat ik zijn foto al in mijn virtuele winkeltje heb geplaatst en dat de wasbeer dus te koop is. Uiteraard zal ik tot het moment dat hij verkocht is mijn uiterste best doen hem manieren bij te brengen :-)

Deze wasbeer is gehaakt met acryl en het zeer duidelijke patroon staat in het boekje "mijn knuffels van sokkenwol" van Kristel Droog.
Omdat ik met acryl en naald 3 heb gehaakt is het een flinke jongen geworden: zittend 25 cm, staand ruim 35 cm!

zondag 13 november 2016

Vogeltjes en meer

Het is een beetje rustig hier op mijn blog, geen zorgen, het gaat prima met mij: de griep heb ik verslagen en bezig ben ik ook wel met vanalles. Alleen gaan we richting december en dan kan ik nog niet ales laten zien, want het is toch minder leuk om een kerstkaart te krijgen die je al gezien hebt en cadeautjes wil je al helemaal niet van te voren gezien hebben. En dus zit er wat langer tussen de verschillende blogberichten.

Ik kan jullie wel alvast de vogeltjes laten zien die ik voor in mijn eigen kerstboom maakte

Ik gebruikte het engelstalige patroon dat je hier kunt vinden en haakte met Sparkle van de Zeeman. misschien volgen er nog meer, ik vind ze leuk :-)

Ik was ook nog jarig begin van de maand, wat was ik echt super jarig! Zo  kreeg ik ondermeer heel mooie zelfgemaakte kaarten die het showen zo waaard zijn:

Van links naar rechts: van Remco's ouders, zo netjes gedaan ondanks de respectabele leeftijd; van Petra van een echt kaarten-maak-blog en de meest rechtse van mijn alom bekende vriendin Vera, helemaal geborduurd, zo schattig met dat muisje!

Daarnaast kreeg ik ook nog heel fijne cadeau's, waaronder heel fijne hobbyboeken:

Jullie kunnen er vanuit gaan dat jullie nog wel e.e.a uit deze boeken te zien krijgen. Sterker nog, ik ben al aan iets begonnen:

Tot binnenkort!